Onze Projecten

10 schuurwoningen ‘Residentie Zwanemeer’

Luxueus en comfortabel wonen

Midden in het schitterende Hondsruggebied (UNESCO) aan de rand van het pittoreske dorpje Gieten verrijst een uniek project. Ontworpen op basis van de woonwensen van belangstellende woonconsumenten, ontwikkeld voor meerdere doelgroepen en te realiseren in een parkachtige omgeving.

Een prachtig aangelegde wijk, vanwaar u zó de Drentse natuur in wandelt of fietst, u een frisse duik kunt nemen in het nabijgelegen Zwembad Zwanemeer en u voor uw dagelijkse boodschappen het centrum van Gieten binnen handbereik hebt.

Ruime kavels

Residentie Zwanemeer is ontworpen op basis van de woonwensen van ongeveer 100 belangstellenden die zich tijdens de onderzoeksfase hebben ingeschreven. Hiermee is dit een van de eerste volledig vraaggerichte projecten in de regio. Daar mogen u, de Gemeente Aa & Hunze en wij samen trots op zijn! Uiteraard is er nog ruimte om uw eigen persoonlijke wensen door te voeren. Bijvoorbeeld als het gaat om bepaalde indelingswijzigingen, eventuele uitbreidingen aan de achterzijde of het realiseren van een vrijstaande garage of een schuur.