Onze Projecten

Moderne vrijstaande woning

Het Harener Holt wordt een eigentijdse woonwijk met ongeveer 350 woningen en diverse woonvormen: van sfeervolle huizen in groene hofjes tot vrijstaande woningen en vrije kavels waarop u uw eigen huis kunt bouwen. Zo woont u comfortabel op de manier die bij u past.

Groen wonen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Direct aan de noordkant van het dorp Haren en vlakbij de stad Groningen komt de nieuwe wijk Het Harener Holt. De rijke historie van het gebied vormde de inspiratie voor de groene en karakteristieke indeling van de wijk. Knotwilgen, groene houtsingels en houtwallen bepalen het beeld en sluiten mooi bij aan bij het dorpse Haren. Tegelijkertijd bent u met een kwartiertje fietsen in het centrum van Groningen.

Zonnepanelen

In het ontwerp is rekening behouden met de zon. De wijk is zo opgezet dat altijd de voor- of achterzijde van de woning op het zuiden is gericht. Ook is er rekening gehouden met de schaduw van de bomen.

Indeling

Ruime ontvangsthal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Zeer riant en ruim open concept in de woon- en eetkamerĀ  met keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers en een riante badkamer met apart toilet. De master bedroom is voorzien van inloopkast en en-suite badkamer.