Onze Projecten

Vrijstaande woning met twee aanzichten

Nieuwveense Landen is een nieuwbouwwijk aan de noordkant van Meppel. Wonen in deze nieuwbouwwijk betekent wonen aan de stadsrand naast prachtige natuurgebieden. Tot 2038 kunnen hier 2100 energiezuinige woningen gebouwd worden: huurwoningen, koopwoningen en woningen op vrije kavels. In het hart van de wijk zijn centrumvoorzieningen gepland.

Nieuwveense Landen wordt zo ingericht dat alles bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Afvalwater en regenwater worden zo veel mogelijk hergebruikt. De meeste daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Uw woning wordt optimaal geïsoleerd en verwarmd via een systeem voor warmte- en koudeopslag, een duurzaam alternatief voor stoken op gas.Alle deelbuurten hebben een eigen karakter met aandacht voor architectuur, moderne technieken en hoogwaardige materialen. Uw nieuwe wijk is ruim opgezet met goede routes naar de stad, het NS-station, de snelwegen en het buitengebied. Aan de rand van de wijk is gestart met de aanleg van een landschapspark.

Ligging

Deze woning bevindt zich op de hoek van de straat. Aan beide kanten is er een voorgevel gerealiseerd, hierdoor krijgt de woning een extra mooie uitstraling met twee verschillende aanzichten.

Indeling

Ruime ontvangsthal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Door het open concept lopen woon- en eetkamer lopen mooi in elkaar over richting de keuken. Aan de keuken/eetkamer grenst een mooie veranda, waar u heerlijk buiten kunt zitten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een riante badkamer met apart toilet. Tevens is er nog een extra kamer te gebruiken als kantoor of wasruimte.