Onze Projecten

Steenwijk

In een uitgestrekt nieuwbouwplan, Eeserwold te Steenwijk, hebben wij deze prachtige notaris woning gebouwd. Deze vrijstaande woning beschikt over vele extra details zoals een knipvoeg, gedetailleerde goot met fries, hanenkammen en een gestuukt terrasraam. Tevens hebben de bewoners voor hardhouten luiken gekozen.

Ligging

Het plangebied ligt ten oosten van de stad Steenwijk. Het terrein grenst direct aan de A32 van Meppel naar Leeuwarden. Door de centrale ligging in de kop van Overijssel, en de directe ontsluiting aan de A32, beschikt u over perfecte uitvalsmogelijkheden en een groot bereik.

Zo bent u binnen een uur in het centrum van Groningen, Almelo en Apeldoorn. In Zwolle, Hoogeveen, Heerenveen en Leeuwarden bent u zelfs binnen een half uur. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Voor meer informatie over de kavels kijk dan even op www.eeserwold.nl

Uiteraard hebt u de mogelijkheid om dit type woning volledig aan te passen naar uw eigen wensen. Bent u geïnteresseerd in dit type woning of dit nieuwbouwplan, neem dan gerust contact op met de verkopende makelaar Brummelhuis Lelystad – 0321-317315.

0321 – 317315