Onze Projecten

Marslanden te Hardenberg

In het plan de Marslanden te Hardenberg hebben wij een riante twee onder één kap woning gebouwd (onderdeel van een Bouwfonds project). Deze 2 onder 1 kapwoningen heeft een klassieke jaren 30 uitstraling. Via de ruime hal met toilet komt u in een royale woonkamer met open keuken en openslaande tuindeuren (optioneel), die toegang bieden naar het terras. De 1e verdieping biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping.

Ligging

De Marslanden is een grote ruim opgezette nieuwbouwwijk aan de noordoostkant van Hardenberg. De gemeente Hardenberg ligt aan de Overijsselse Vecht en bestaat uit diverse kernen, zoals Stad Hardenberg, Ambt Hardenberg, Avereest en Gramsbergen.

Wij hebben op dit moment nog de mogelijkheid om 3 dubbele woningen te bouwen van dit type. Bij deze woningen zijn eigen inbreng en werkzaamheden volop aanwezig. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie, neem dan contact op met de verkopende makelaar, Lamberink Garantie Makelaars – 0523 270174.

0523 270174