Onze Projecten

Schuurwoning te Assen

De enigszins introverte voorgevel met alleen een risaliet ter plaatse van de entree wordt aan de tuingevel ruimschoots gecompenseerd door de grote glaspuien en een groot overdekt terras. Ook de materialen aan de tuinzijde hebben een warme uitstraling met naturel houten spant en natuursteenbekleding van het schoorsteenkanaal.

Door op de begane grond een slaapkamer met alle gemakken op te nemen in het ontwerp ontstaat er een levensloopbestendige woning. De verschillende vides in woonkamer en hal geven een extra royaal gevoel die het woongenot vergroot. Op de verdieping is nog volop ruimte om twee grote slaapkamers, werkruimte en een badkamer te realiseren.

Ligging

Deze woning is zo geplaatst op het kavel dat er een maximaal leefgebied van privacy ontstaat. De extra uitbouw aan de achtergevel, met daarin een slaapkamer, geeft extra beschutting. Door een fraaie tuinindeling ontstaan er verschillende plaatsen voor terrassen. Hier wordt buitenleven echt een feest met een buitenhaard als centraal punt.